» » Among Us APK İndir

Among Us APK İndir

Among Us APK İndir
734 0 13
                    "Ben senden şüpheleniyorum sen kesin ama kesin bir imposter olmalısın"

 Son zamanlarda dünyada popülarite seviyesini artıran, Canlı yayın yapan oyuncuların, inceleme yaptığı; "Among Us" nasıl bir oyun olduğunu sizler için inceledik. 




Among Us İçeriği Nedir?


* "Vampir Köylü" oyununun mantığına dayanan ama bizlere daha çok fazlasını katan bir oyun.* 


  Uzay geminizi kalkış için hazırlamaya çalışırken 4-10 oyuncu ile çevrimiçi veya yerel WiFi üzerinden oynayabileceğiniz oyun, ancak dikkatli olun, çünkü biri herkesi öldürmeye kararlı bir sahtekar olacaktır! Mürettebat arkadaşları, tüm görevleri tamamlayarak veya sahtekarı gemiden keşfedip oylayarak bulabilirler. Sahtekar, sabotajı kaosa neden olarak, daha kolay öldürmeler ve daha iyi mazeretler yapmak için kullanabilir. Oyunun 2018'den beri piyasada iyi işler yapmamasına rağmen büyük takipçi kitlesine sahip olan twitch yayıncısının yapmış olduğu yayından sonra patlama yaşamış durumda. Eylül 2020'de 100 milyon indirme aldı ve Steam'de yaklaşık 400 bin eşzamanlı oyuncu kazanmış durumda. 

Oyun çok eğlenceli. Ciddi anlamda! 




  Ufak kardeşlerimizin aileleri bu kadar çok uygunsuz oyunun çıkmasından sonra birçok ebeveyn, sonunda çocuklarının havalı ve tamamen uygun olduğunu düşündükleri bir oyun çıkmasından fazlasıyla memnun oldu.

Mesafeler Neye Engel Olmuş Ki?


  Aranızda mesafe bulunmasına rağmen, oyuncuların her yerden diğer oyuncularla bağlantı kurmasına izin veriyor. Bu, elbette, herhangi bir çevrimiçi oyunun sahip olduğu doğal olarak yabancılar ile konuşma riski sunuyor. Oyun ayrıca aşağıdaki resimde görebileceğiniz oyun içi sohbet özelliğine de sahip oluyor. Üstelik bonus olarak  ayarlarda bir "Sansür Engelle" seçeneğini seçebilir ve bunun ile birlikte küfürlü kelimeleri "**** atarak" iyi bir iş çıkardığını söyleyebilirim. Standart yaramaz kelimelerle birlikte sizlere hiç bir hakareti ulaştıramayacaktır. İyi iş çıkardı demiştik, ancak bazı küfürlerin kısaltmasını atabilmenize yani sansürün “kandırılmasına” izin veriyor. Ancak yine de, çevrimiçi oyun oynarken yabancılarla sohbet ederken her zaman daha da dikkat etmenizi öneriyoruz. Ayrıca, diğer oyuncuların kullanıcı adlarının da sadece yetişkinlere uygun olabileceğini unutmayın. Maalesef bunu kontrol etmenize imkan sağlanmıyor.




Oyuna Gel Nasıl Gelirsen Gel;

Oyunu oynamak için sizlere 3 farklı seçenek sunuluyor: İlk olarak; diğer yerel ağ oyuncuları için ana cihaz olmak, ikinci olarak; başkalarıyla çevrimiçi oynamak veya Son olarak; onlara katılmak için birisinden gelecek olan özel bir davet kodu kullanmak.

Son olarak, oyunun bir PC aracılığıyla Steam'de de oynanabileceğidir; bu, daha genç oyuncular için oyunu başlarken izlemeyi biraz daha çekici hale getiriyor. 

"Among Us" Çocuklarınız İçin Güvenli Mi?

  Çocuğunuza güçlü bir dijital güven duyuyorsanız, bu uygulama çok eğlenceli olabilir. Yaramaz ve rahatsız edici bir sohbetten kaçınmak için yabancılarla nasıl başa çıkacaklarını bildiklerinden emin olmalı ve önce ebeveyn olarak sizlerin onlarla bu oyunu oynamalısınız! Belki siz aileleri birlikte çevrimiçi bir oyuna katılarak çocuklarınızın dijital tehditlerden uzak kaldığına emin olabilirsiniz. 


Türü: Macera-Aksiyon
Dil: Türkçe
İndir Among Us APK İndir.zip
Benzer Aksiyon Oyunları / Macera Oyunları
Among Us APK İndir Benzeri Oyunlar
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Robot olmadığınızı doğrulayın: *