» » Insurgency Sandstorm İndir

Insurgency Sandstorm İndir

Insurgency Sandstorm İndir
371 0 1
Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm, Şubat 2016'da Linux, macOS, Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için resmi olarak duyurulmuş olan New World Interactive tarafından geliştirilen ve yayınlanan çok oyunculu bir taktik birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun 2014 video oyunu Insurgency'nin bir devamıdır. Windows için 12 Aralık 2018'de piyasaya sürüldü.

Insurgency gibi, Sandstorm bir sağlık barı, mühimmat sayısı ve mini haritadan yoksun çok basit bir HUD sunuyor. Oyun oynanışı da; silahlar son derece ölümcül ve yüksek derecede gerçekçilikle çok yoğundur.

Oyuncular, maçın başında sınıfları ve çeşitli silahları seçebilirler. Oyuncular 2 takım; Insurgents ve Security olarak ayrılır.

Şu anda toplam üç çevrimiçi oyun modu ve beta'da olan bir de kooperatif oyun modu vardır.

Push: Saldırı yapan takım sıralı olarak üç veya dört bölgesel hedefi ele geçirmelidir. Ele geçirilen her objektif için, daha fazla takviye mevcuttur ve bir sonraki hedefi ele geçirmek için daha fazla zaman verilir. Savunucular hedefleri saldırganlardan korumalıdır. Saldırganlar üç veya dört hedefi de ele geçirebilirse, önbelleği bulmalı ve yok etmelidirler. Bu noktada, savunucuların sadece saldırganları savuşturmak için tek bir hayatı vardır. Oyun her iki takım da takviye ve oyuncu ya da zaman bittiğinde sona erer.

Firefight: Her iki takım da, üç bölgesel hedefi ele geçirmek için birbirleriyle savaşmalıdır. Her oyuncunun sadece bir hayatı vardır ve sadece takımları bir hedefe ulaştıktan sonra yeniden doğarlar. Diğer takımın tamamı ortadan kaldırıldığında ya da üç hedefin tamamı ele geçirildiğinde bir takım kazanır.

Skirmish: Firefight gibi, her iki takımın da ele geçirmesi gereken üç bölgesel hedef vardır. Her takımın ayrıca korumak için bir önbelleği vardır. Her iki takımın önbellekleri yok edilirse, oyun Fireight gibi oynanır. Kazanmak için, önbellek imha edilmeli ve üç hedef de ele geçirilmelidir.

Checkpoint: Oyuncular bir takım halinde gruplandırılır ve AI'ya karşı görev tabanlı hedefleri tamamlamalıdır. Her tamamlanmış hedef düşmüş oyunculara başka bir hayat verecektir.

Notlar: Steam Linkidir. İndirebilmek için Steam Kurulu Olması Gerekir. 
Steam'i indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.


Yayıncı: Focus Home Interactive
Türü: Aksiyon, Nişancı, Gerçekçi, Askeri
Dil: İngilizce
İndir Insurgency Sandstorm İndir.zip

Reklamdır

Benzer FPS Oyunları
Insurgency Sandstorm İndir Benzeri Oyunlar
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Robot olmadığınızı doğrulayın: *