» » Point Blank İndir

Point Blank İndir

Point Blank İndir
2 175 0 12

Point Blank

Point Blank (Piercing Blow olarak da bilinir), Güney Koreli bir şirket olan Zepetto tarafından geliştirilen online bir taktik birinci şahıs nişancı oyunudur.

Point Blank, hızlı tempolu bir çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunu olarak Counter-Strike'a çok benziyor. Ayrıca, yıkıcı ve dinamik ortamların yanı sıra, daha derin karakter ve beceri özelleştirme seçenekleri de sunar.

Point Blank'da oyuncular Free Rebels veya CT-Force ekibine katılır (Free Rebels, Counter-Strike'tan Teröristlere, CT Force ise Counter-Terrorists'e dayanıyor). Her takım görev hedeflerini tamamlamaya veya muhalif ekibi ortadan kaldırmaya çalışır. Her tur, genellikle birbirlerinin zıt uçlarında eşzamanlı olarak doğan iki takımla başlar.

Bir oyuncu, dört farklı varsayılan karakter modelinden (CT-Force için Acid ve Keen Eyes, Free Rebels için Red Bull ve Tarantula) birini seçebilir. Dört tane satın alabileceğiniz lüks karakter modeli var: CT-Force için Fennec ve Pit Viper veya Free Rebels için Cheshire ve Shadow. Oyunculara, genellikle silahlar veya teçhizat değiştirmek için, tur başlamadan önce birkaç saniye zaman verilir.

Bir tur kazanmak, bir tur kaybetmek, düşmanları öldürmek ve mini görevleri tamamlamak için oyun puanları ve deneyimi verilir.

Oyunda iki arka plan hikayesi var. Project Blackout, oyunun Kuzey Amerika sürümüyle birlikte kullanılan alternatif bir geçmiş.


Yayıncı: Nfinity Games
Türü: Savaş, Aksiyon
Dil: Türkçe
İndir point-blank-installer.zip 884,87 Kb

Reklamdır

Benzer FPS Oyunları
Point Blank İndir Benzeri Oyunlar
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Robot olmadığınızı doğrulayın: *