» » Element Space İndir

Element Space İndir

Element Space İndir
230 0 2
Element: Space

Element: Space, geleceğin iki yüz yılını oluşturan sıra tabanlı bir taktik kadro RPG. Hayalet kaptan Christopher Pietham'ın rolüne girecek ve ekibinizi galaksiye zarar veren yeraltı terörist ağı Tempest'a karşı mücadelede yöneteceksiniz.

Farklı kültürler, estetik ve dövüş stratejileri ile hizipleri keşfederken, ekip üyelerini eşsiz hikayeler ve arayışınızda size yardımcı olacak becerileri ile işe alın. Sixth Vowel'in gücünü (ses, ışık ve maddeyi irade ile manipüle etme yeteneğini) keşfet ve partinize yardım etmek için onu serbest bırakın ya da düşmanlarınızı yok edin.

Sıra tabanlı mücadele ve gerçek zamanlı keşif ile meşgul olun. Karakterist yetenekleri serbest biçimli hareketle birleştirerek karmaşık, takım temelli taktikler kullanın. Ekibinizi farklı oyun stilleri ve stratejilerine izin veren 32 yakın dövüş ve çeşitli silahlarla donatın. Galaksinin grupları ile itibar kazanarak avantajları ve silahları açığa çıkarın. Çok çeşitli düşman birimleri ve takımlarına karşı savaşın. Karakterinizi yükseltin. 

Notlar: Steam Linkidir. İndirebilmek için Steam Kurulu Olması Gerekir. 
Steam'i indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.


Yayıncı: Inca Games
Türü: Strateji, Aksiyon, Taktiksel
Dil: İngilizce
İndir Element Space İndir.zip
Benzer Role Play Oyunları
Element Space İndir Benzeri Oyunlar
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Robot olmadığınızı doğrulayın: *