» » Trollskog İnidr

Trollskog İnidr

Trollskog İnidr
414 0 0
Trollskog

Trollskog, ekonomik mühendis inşası, taktiksel savaşları ve oyuncu seçimiyle açık dünya şehir yapıcısı RTS'dir. Hem dost hem de düşman NPC'lerle dolu İsveç folklorundan ilham alan ormanlık bir dünyayı keşfedin, görevleri çözün ve kaynakları zorla veya diplomasiyle güvence altına alın.

Bataklık ve taşın altında eski bir şeyin fısıltısı var. Ormanın yaratıkları korularına yakın durur ve hafifçe yürürler. Çünkü bu yolların ormanın göbeğinde birleştiğini biliyorlar ve orada uyanık olandan korkuyorlar.

Strateji oyunlarının sınırlarını zorlayan bu folklor fantezisinde derin ormanları keşfedin.

Büyülü yaratıklarla ve onların şehirleriyle iç içe geçerek, açık bir dünyaya köyler açın ve krallığınızı genişletin.

Her köyü yakındaki kaynakları en iyi şekilde kullanması için uzmanlaştırarak ekonominizi büyütün.

Hikayenizi geliştirmek ve ormanın yaratıkları ile ayakta durmak için görevleri tamamlayın.

Ordunu güçlü silahlar ve yeteneklerle donatmak için yapımına odaklanın.

Notlar: Steam Linkidir. İndirebilmek için Steam Kurulu Olması Gerekir.
Steam'i indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.

Yayıncı: Abstract Void Interactive
Türü: Bağımsız, Üs İnşa Etme, GZS, Açık Dünya
Dil: İngilizce
İndir Trollskog İnidr.zip
Benzer Strateji Oyunları
Trollskog İnidr Benzeri Oyunlar
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Robot olmadığınızı doğrulayın: *