» » Apex Legends İndir

Apex Legends İndir

Apex Legends İndir
3 300 0 7
Apex Legends

Güçlü yeteneklere sahip efsanevi karakterlerin, Frontier'in saçaklarında ün ve servet için savaşmak üzere bir araya geldikleri ücretsiz bir Battle Royale nişancı olan Apex Legends'da karakterle fethedin. Sürekli büyüyen bir efsane kadrosunda ustalaşın. Derin taktik kadrosu, Battle Royale deneyimini yükselten yeni inovasyonları cesaretlendiriyor. Hepsi bir engebeli bir dünyada. Bu Battle Royale'ın bir sonraki gelişimidir.

Her biri kendine özgü kişiliğe, güçlü ve efsanelere ve yeteneklerine sahip, gerçekten ustalaşması zor olan güçlü efsaneler listesidir.

Efsanevinizi seçin ve en üst düzey ekibi oluşturmak için benzersiz yeteneklerini diğer oyuncularla birleştirin.

Yeteneklerinizi ve fikirlerinizi kullanarak anında stratejik çağrılar yapın, mürettebatınızın güçlü yanlarını maç geliştikçe yeni zorluklarla karşılayacak şekilde uyarlayın.

Respawn Beacons, Smart Comms, Intelligent Inventory ve Jumpmaster kurulumuyla eyleme geçmenin yepyeni bir yolu da dahil olmak üzere Battle Royale türünü yükselten yepyeni bir yenilikçi özellikler dizisini deneyimleyin.

Savaşta sizi korumak için güçlü silahlar, çeşitli ataşmanlar ve kullanışlı zırhlarla bir araya gelin ve yağmalayın. Dövüşten sonra, karakterinizi ve silahlarınızı kişiselleştirmek için çok sayıda kozmetik seçenek toplayın ve maç sırasında gösteriş yapmanın yeni yollarını açın.

Notlar: Origin Linkidir. İndirebilmek için Origin Kurulu Olması Gerekir.
Origin'i indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.



Yayıncı: Electronic Arts
Türü: Battle Royale, Aksiyon, Hayatta Kalma
Dil: İngilizce
İndir apex-legends-installer.zip 63,88 Mb
İndir Apex Legends İndir.zip

Reklamdır

Benzer Survival Oyunları / FPS Oyunları
Apex Legends İndir Benzeri Oyunlar
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Robot olmadığınızı doğrulayın: *